logo skoleni-kurzy

SPRAVCE SITI PRO MALE ASTREDNI ORGA KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Microsoft Access – kurz pro pokročilé - NICOM, a.s.
Předpokládané znalosti Účastníci kurzu by měli mít vstupní znalosti na úrovni kurzu MS Access – návrh a tvorba vlastní databáze. Cíl kurzu Umět tvořit databáze se složitějším schématem a automatizovat databázové operace pomocí maker a akcí.

^

 

 

SPRAVCE SITI PRO MALE ASTREDNI ORGA KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • MS Excel - programování v jazyku VBAMS Excel - VBA ProgrammingPodrobnosti
  • HTML5 a CSS3 pro pokročilé - Moderní kódování webuHTML5 and CSS4 AdvancedPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti


Správce sítí pro malé a střední organizace
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Správce sítí pro malé a střední organizace

Certifikovaný profesní rekvalifikační kurzSprávce sítí pro malé a střední organizace navrhuje, implementuje a udržuje síťovou infrastrukturu malé a střední organizace. Kurz je určen všem, kteří se chtějí ucházet o správce sítě a IT techniky v malých a středních organizacích. Posluchač získá po ukončení kurzu základní kompetence pro profesní kvalifikaci 26-002-M. Cílem tohoto kurzu je získání teoretických a praktických vědomostí a dovedností z oblasti počítačových sítí, jejich konfigurace a zabezpečení s ohledem na použití těchto vědomostí a dovedností při návrhu a výstavbě počítačových sítí, řešení vzniklých problémů, monitorování a vedení dokumentace. Absolvent kurzu je schopen se orientovat se v odborné terminologii, navrhnout struktury přepínaných sítí, směrovaných sítí a bezdrátových sítí. Analyzovat a stanovovat potřeby firmy v oblasti počítačových sítí, komunikovat s uživateli, monitorovat síťové prostředí a optimalizovat ho. Dále zabezpečit počítačové a síťové prostředí, sledovat životní cyklus komponent počítačové sítě, řešit vzniklé problémy a navrhovat řešení. Dokáže vést dokumentaci počítačové sítě a spoluvytvářet vnitropodnikové manuály. Uvedený kurz je delší, 200hodinovou variantou základního 100hodinového kvalifikačního kurzu . V tomto kurzu si všichni účastníci prakticky procvičí, naučí pracovat a administrovat dané technologie. Díky této rozumné délce kurzu budou připraveni jak pro úspěšné složení kvalifikační zkoušky, tak především pro praxi.Rámcová témata rekvalifikačního kurzu (vyplývají se závazného kvalifikačního standardu): Vytváření návrhů a struktury přepínaných sítí Vytváření návrhů a struktury směrovaných sítí Vytváření návrhů a struktury bezdrátových sítí Návrh a implementace bezpečnosti datových sítí Uvádění počítačových sítí do provozu a nastavování jejich parametrů Monitorování provozu počítačových sítí Detekování chyb a snížení průchodnosti sítí Součástí ceny kurzu je zkouška profesní kvalifikace 26-002-M.Rozsah výuky a organizace výuky: Kurz probíhá v malých skupinách prezenční formou na učebně. Praktické části kurzu probíhají na produkční technice, u některých kurzů přímo u odborných firem. Výuka probíhá vždy 8 hodin denně - 5 dní v týdnu, po vzájemné dohodě účastníků ponecháváme v průběhu kurzu volné dny. Celková délka kurzu je 25 školicích dnů - 5 týdnů. Podrobný harmonogram kurzu (termínově dle témat z podrobné osnovy) včetně volných dnů vždy zasíláme před zahájením kurzu . Kurz vždy probíhá na našich pražských učebnách. V případě dohody s účastníky je možno kurz absolvovat internátně na našem vzdělávacím středisku na Zbirohu (.kvasek.cz), nebo na našich učebnách na Karlovarsku. Kurz vyučuje tým zkušených lektorů: Ing. Marek Laurenčík, MBA. Ing. Michal Bureš, CSc., Miroslav Be

... Zpět ke kurzu  -> Správce sítí pro malé a střední organizace



JUBELA, s.r.o.

Školící a konzultační společnost v oblasti počítačových kurzů
Jsme společnost, zabývající se výukou a konzultacemi počítačových programů, správou a údržbou firemních počítačových systémů a konzultacemi v oblasti počítačového hardware. Mezi našimi dlouhodobými klienty jsou vedle velkého množství obchodních, výrobních a konzultantských firem i velké známé české firmy.
Víme velmi dobře, že komplexní řešení je to, co každý kdo s výpočetní technikou začíná, či její využití hodlá modernizovat, potřebuje nejvíce. A nabídnout takové řešení pohotově, na profesionální úrovni a v příznivé cenové relaci je to, o co nám jde především. Naši poradci a specialisté jsou odborníci, kteří dlouhodobě pracovali a získávali zkušenosti u významných pražských obchodních i výrobních společností a poradenských agentur.


JUBELA, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: MS Excel – základní kurz v dubnu 2024 - Praha 5
^